fungi Tzatziki

fungi Tzatziki

En frisk og sunn tilbehørsklassiker med herlig smak av hvitløk og agurk. Passer like godt til både salater, grillmat, dipp, grillede grønnsaker og kjøtt.

Ingredienser

300 g gresk eller plantebasert yoghurt

1 stk agurk

2 ss olivenolje

2 fedd hvitløk

1-2 ts fungi Umami Salt

1/2 ss svartpepper

gressløk

1 stk oliven

sitronjus

Fremgangsmåte

1 Skrell agurken og rasp med et rivjern

2 Skvis ut væsken

3 Tilsett sitronjus

4 Tilsett yoghurt, fungi Umami Salt, hvitløk og svartpepper. Bland til en kremet konsistens

5 Juster etter smak

La tzatzikien få stå litt før servering. Pynt med en oliven og litt olivenolje.

Forrige
Forrige

Kjøtt(frie)boller

Neste
Neste

fungi Sommerruller