fungi Hjemmelaget Nutella

fungi Hjemmelaget Nutella

La oss feire Nutelladagen ved å lage din egen sunne versjon - mer næring, mer smak, mindre sukker.

Ingredienser

300 g ristede hasselnøtter

0,25-0,5 ss fungi Umami Salt

100 g mørk sjokolade (du kan bruke et melkefritt alternativ)

2-3 ss lønnesirup (eller honning)

Fremgangsmåte

1 Legg hasselnøttene på et stekebrett og stek i 12-15 minutter ved 180 grader.

2 Fjern fra ovnen og la det avkjøles litt.

3 Overfør til et stort kjøkkenhåndkle og bruk hendene til å rulle nøttene rundt og fjerne det meste av skallet.

4 Tilsett hasselnøttene i en foodprossessor og blend på lav hastighet til nøttene får en smøraktig konsistens.

5 Smelt mørk sjokolade.

6 Tilsett smeltet sjokolade til nøttesmøret litt om gangen og bland igjen.

7 Tilsett fungi Umami Salt og lønnesirup og bland igjen (tilpass etter smak).

Forrige
Forrige

fungi Sommerruller

Neste
Neste

Gyoza med fungi Nordisk Ponzusaus