Gyoza med fungi Nordisk Ponzusaus

Nyt autentiske smaker fra Japan med gyoza! Disse deilige dumplingene er fylt med saftige grønnsaker og stekt til perfeksjon. Bruk fungi Nordisk Ponzusaus til dippingsausen og ta middagen til nye høyder!

Ingredienser

gyoza ark (kan kjøpes her)

rødkål

4-5 stk sopp

1-2 ts fungi Umami Salt

1 ss fungi Nordisk Ponzusaus

3 fedd hvitløk

litt sriracha (valgfritt, tilpass etter smak)

40 g ingefær

1 ts sesamolje

1 ss lønnesirup eller honning

1-2 gulrøtter

Dippingsaus

9 ss fungi Nordisk Ponzusaus (kan erstattes med 6 ss fungi Sort Peppersaus og 3 ss fungi Skogseddik)

1 ts lønnesirup

1 ts sriracha eller Tabasco (valgfritt)

Fremgangsmåte

1 Finhakk rødkål og sopp i små biter og riv gulroten

2 Dryss salt over grønnsakene for å dehydrere dem og press ut vannet

3 Bland alt i en bolle

4 Tilsett finhakket hvitløk og revet ingefær

5 Tilsett fungi Umami Salt, fungi Nordisk Ponzusaus, sriracha, pepper, lønnesirup og bland godt

6 Legg ca. 1-2 ts av fyllet på ett gyoza ark

7 Bruk en dumplingpress for å fylle gyozaene eller gjør det for hånd (sjekk riktig metode her)

8 Damp gyozaen under lokk

9 Tilsett litt sesamolje og stek til bunnen av gyozaen er sprø og gyldenbrun

Forrige
Forrige

fungi Hjemmelaget Nutella

Neste
Neste

fungi Vinaigrette