fungi Umami Salt
fungi Umami Salt er det beste trickset vi kjenner for å skape masse smak på et lite blunk. Sammen med norske, myke saltflak fra Nordsjøen blander vi tørket sopp og våre favoritt krydder for et delikat produkt som kan brukes på alt. Vi strør gjerne litt umami salt på en skive brød med godt pålegg, som topping på pasta eller pizza, i dipp, sauser, supper .. alt.
Oppskriften er enkel, vi tar vare på og tørker råvarene som er til overs fra kokeprossesen med andre fungi produkter og blander de med havsalt. I glasset finner du derfor sjampinjong, furu nåler, einerbær, sort pepper og masse kjærlighet. Slik gjør vi hverdagens matlaging til en lek med våre helt naturlige smaksforsterkere. Alle produktene er laget fra bunnen av, for hånd. Oppskriftene er plantebasert, fri for allergener og tilsetningsstoffer.
Vi bruker tradisjonelle nordiske krydder og ingredienser fra Norge, samt råvarer fra EU og enda lenger øst. Noen ting er det rett og lett for kaldt for oss å få laget her hjemme på berget, uansett hvor hardt vi prøver.. Selv om de fleste ingrediensene allerede er økologiske, jobber vi hardt for å få EU-sertifiseringen vår for økologiske produkter i 2022, som forventes å gå innen 3. kvartal 2022.
fungi Umami Salt er det beste trickset vi kjenner for å skape masse smak på et lite blunk. Sammen med norske, myke saltflak fra Nordsjøen blander vi tørket sopp og våre favoritt krydder for et delikat produkt som kan brukes på alt. Vi strør gjerne litt umami salt på en skive brød med godt pålegg, som topping på pasta eller pizza, i dipp, sauser, supper .. alt.
Oppskriften er enkel, vi tar vare på og tørker råvarene som er til overs fra kokeprossesen med andre fungi produkter og blander de med havsalt. I glasset finner du derfor sjampinjong, furu nåler, einerbær, sort pepper og masse kjærlighet. Slik gjør vi hverdagens matlaging til en lek med våre helt naturlige smaksforsterkere. Alle produktene er laget fra bunnen av, for hånd. Oppskriftene er plantebasert, fri for allergener og tilsetningsstoffer.
Vi bruker tradisjonelle nordiske krydder og ingredienser fra Norge, samt råvarer fra EU og enda lenger øst. Noen ting er det rett og lett for kaldt for oss å få laget her hjemme på berget, uansett hvor hardt vi prøver.. Selv om de fleste ingrediensene allerede er økologiske, jobber vi hardt for å få EU-sertifiseringen vår for økologiske produkter i 2022, som forventes å gå innen 3. kvartal 2022.
fungi Umami Salt er det beste trickset vi kjenner for å skape masse smak på et lite blunk. Sammen med norske, myke saltflak fra Nordsjøen blander vi tørket sopp og våre favoritt krydder for et delikat produkt som kan brukes på alt. Vi strør gjerne litt umami salt på en skive brød med godt pålegg, som topping på pasta eller pizza, i dipp, sauser, supper .. alt.
Oppskriften er enkel, vi tar vare på og tørker råvarene som er til overs fra kokeprossesen med andre fungi produkter og blander de med havsalt. I glasset finner du derfor sjampinjong, furu nåler, einerbær, sort pepper og masse kjærlighet. Slik gjør vi hverdagens matlaging til en lek med våre helt naturlige smaksforsterkere. Alle produktene er laget fra bunnen av, for hånd. Oppskriftene er plantebasert, fri for allergener og tilsetningsstoffer.
Vi bruker tradisjonelle nordiske krydder og ingredienser fra Norge, samt råvarer fra EU og enda lenger øst. Noen ting er det rett og lett for kaldt for oss å få laget her hjemme på berget, uansett hvor hardt vi prøver.. Selv om de fleste ingrediensene allerede er økologiske, jobber vi hardt for å få EU-sertifiseringen vår for økologiske produkter i 2022, som forventes å gå innen 3. kvartal 2022.
Produktene våre er designet for å smake digg og være tilgjengelig for alle.
Slik brygger vi med råvarer som gjør fungi plantebasert, gluten- og laktosefritt, fri for soya og de fleste andre allergener.