Gresskarpasta

Ingredienser

2 løk

2 fedd hvitløk

2-3 ss tomatpuré

olivenolje

1 ss fungi Umami Salt

pepper

1-2 ss fungi Sort Peppersaus

2 dl fløte (vanlig eller plantebasert)

150 g revet parmesan (bruk næringsgjær for en plantebasert versjon)

1/2 -1 ovnsbakt Hokkaido-gresskar (avhengig av størrelse)

Fremgangsmåte

1 Skjær Hokkaido-gresskaret i to og fjern frøene

2 Skjær det i 2-3 cm brede skiver

3 Smør med olivenolje og honning (valgfritt)

4 Dryss med fungi Umami Salt

5 Stek i ca 20 min på 180C i ovnen

6 Kutt og fres løken i olivenolje, tilsett hvitløk når løken er gyllen

7 Tilsett tomatpuré og litt vann

8 NÃ¥r gresskaret er klart, fjern skallet og tilsett til sausen. Bland med en stavmikser

10 Tilsett fungi Umami Salt, fungi Sort Peppersaus og pepper og kok i noen minutter

11 Tilsett fløte og parmesan og kok opp

12 Kok litt pasta etter eget valg og nyt

Forrige
Forrige

Gresskarsuppe

Neste
Neste

Ovnsbakt Hokkaido Gresskar